25 februari 2024

Aan tafel met Bethesda!

Vault Dwellers en Dragonborn’s, ik spreek tot jullie. Wil jij graag eten als een held? Zoals het eigenlijk hoort na al je harde werk in de Bethesda games? Wij vertellen je hoe je dit voor elkaar kan krijgen.

Normaal eten voor een Dragonborn of iemand die alle Ghouls sloopt die hij tegenkomt is eigenlijk niet oké. Een held verdient écht eten, eten waar hij sterker van wordt en machtiger. Voedsel dat je stamina en health terug geeft zodat je draken kan verslaan en Super Mutants om kan leggen. Wees niet getreurd en stop het rommelen van de hongerige magen, Bethesda heeft het antwoord!
Bethesda
Bethesda had rond de tijd van Fallout 76 zijn eigen kookboek uitgebracht. Vault-Tec heeft het boek officieel goedgekeurd als een boek, Fallout: The Vault Dweller’s Official Cookbook, met de beste recepten voor iedere Vault Dweller. Heb jij honderden jaren of iets korter doorgebracht in een vault wegens een oorlog? Dan is dit boek dé manier om aan te sterken. Met zeventig recepten uit de wereld van de Fallout reeks (dus niet alleen Fallout 76) kan jij wel even uit de voeten. Altijd al een keer Bloatfly steak willen proberen? Of juist de Perfectly Preserved Pie uit de Port-A-Diner? We kunnen eigenlijk niet kiezen waar te beginnen…
Bethesda
Misschien loop jij wel meer te watertanden bij Sweetrolls? De lekkerste traktatie onderweg naar je zoveelste draak om zijn ziel op te slurpen alsof het intergalactische spaghetti is. Bloatfly is voor vaultdwellers, Cabbage Stew voor Dragonborn’s. Maar niet alleen recepten uit Skyrim staan in dit boek. Net als dat het Fallout Cookbook recepten bevat uit de reeks van games heeft The Elder Scrolls: The Official Cookbook recepten van Skyrim, Morrowind en Tamriel. Dit boek zal ongeveer zestig recepten bevatten. Wel is dit boek nog in de maak en moet je hem bestellen als pre-order.
Bethesda’s Fallout kookboek is op bol.com te verkrijgen voor €30,99. Het Elder Scrolls kookboek is alvast te bestellen op bol.com voor €27,99. Ook zijn beide boeken te bestellen op de officiële website van Bethesda. Beide boeken zijn gemaakt met een harde cover maar ook alleen maar Engels talig te verkrijgen.
Wie nodig jij uit om eens te genieten van een helden maaltijd?
Bethesda

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →