Ran: Lost Islands krijgt beta sign ups

Ran: Lost Islands werd een paar dagen geleden pas aangekondigd tijdens de Sony Interactive Entertainment China Hero Project showcase. Het in Fuzhou gebaseerde development team Jolly Roger heeft nu al meer bekend gemaakt.

De Twitter account voor de game laat meer concept artwork zien waarin we characters, armor en natuurlijk wapens voor de Chinese Ming Frontier Cavalry te zien krijgen.
De game lijkt gebaseerd te zijn op een middel eeuws thema met een multiplayer melee based survival element. Ran: Lost Islands zal een mix van verschillende culturen voor characters bevatten. Spelers kunnen daardoor bijvoorbeeld van conquistador achtige set ups naar samurai achtige gear wisselen.
Ran: Lost Islands
Er is echter nog weinig van het verhaal achter de game bekend. Hoe de developers het voorelkaar gaan krijgen om al deze culturen te mixen valt dus nog te zien.
De Beta sign up formulieren zijn voor nu nog in het Chinees maar kunnen (hier) alsnog makkelijk ingevuld worden omdat je alleen een bevestiging moet voltooien die je via je mail zult krijgen na het inschrijven voor de beta. Ook dat is in het Chinees. Je hoeft echter alleen maar op de link te clicken.
Voorlopig zullen we onze nieuwsgierigheid los moet laten op de screenshots en een original trailer.
Jolly Roger bestaat pas sinds 2018 en is een nog jonge studio die zich inzet om een hoger niveau aan Chinese games te produceren. De bedoeling is dan ook om wereldwijd spelers aan te trekken. De harde kern van de studio bestaat uit een aantal medewerkers dat al flink wat ervaring in de game industrie heeft opgedaan. Zo hebben enkelen meegewerkt aan Tiger Knight.
De onafhankelijke studio is dan ook opgezet om de focus te leggen op grootschalige multiplayer online games met een competitieve basis. Voorlopig werkt de studio alleen nog maar aan de nieuwe IP Ran: Lost Islands. De game zal afspelen in de 17e eeuw. Dit is waneer de wereldbevolking zich met elkaar begon te mengen en dan ook grotere reizen begon te maken. Dat zal een deel van de verklaring voor alle verschillende culturen in de game zijn.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation