2 maart 2024

Weedcraft Inc krijgt nieuwe trailer en release datum

Grow je inventaris en je emperium wanneer de Cannabis Tycoon Game Weedcraft Inc zijn legale dubieuze deuren opent op 11 april.

Ontwikkelaar Vile Monarch en Devolver Digital kondigen vandaag aan dat Weedcraft Inc, de narratief gedreven tycoon simulator op 11 april exclusief beschikbaar zal zijn op Steam voor €19,99.
Vile Monarch heeft een nieuwe, diepgaande gameplay trailer uitgebracht ter ere van de onthulling. De trailer introduceert aspirant ondernemers aan twee broers die zakelijke partners zijn geworden. Deze broers zal jij gaan ondersteunen in een van de verhalen van Weedcraft Inc. Elk van de scenario’s van de game volgt een zakelijke onderneming die worstelt met een ander gebied van legalisatie. Van startups in de kelder die de politie proberen te ontwijken tot volwaardige megabedrijven die strijden om invloed op politici die hun winst in de weg staan.

De scenario’s van Weedcraft Inc testen zowel de groene vingers als het zakelijk besef van cannabis ondernemers. Van het beslissen welke soorten wiet ze moeten verbouwen. Tot hoe ze hun groeiende omgeving en bodemvoedingsstoffen moeten aanpassen voor de optimale kwaliteit van de toppen. Zo ook hoe ze moeten voldoen aan de uitgebreide behoeften van de bloeiende markt demografie. Bedrijfseigenaren zijn vrij om de rigiditeit van de wet te testen terwijl ze groeien. Je kunt kiezen om aan een of beide zijden van het legaliteitshek te spelen en ook strategisch te kiezen of ze willen spelen als een eerlijke of onbetrouwbare ondernemer.
De scenario’s van Weedcraft Inc worden grotendeels geïnformeerd door hoofdschrijver Scott Alexander. Bekend van Shadow Warrior 2, Superhot, Serious Sam 3: BFE. Hij heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het fascinerende, vloeiende landschap van Amerikaanse legalisatie en verbodspolitiek en cultuur. De verhalen van Scott halen voorbeelden aan van de vaak belachelijke mazen in de wet die uniek zijn voor specifieke regio’s. Evenals de grimmige realiteit van vooroordelen.