25 mei 2024

Check de nieuwe neon gebieden in Fortnite!

Fortnite is gisteren het alweer negende seizoen begonnen. Dit seizoen kwam wederom met een ‘unvaulting’ evenement waar spelers de veranderingen live konden zien op een ‘explosieve’ manier. Maar, wat is er allemaal nieuw?

Iedereen weet dat met het bevrijden van de Tommy Gun een vulkanische eruptie meekwam die Tilted Towers volledig verwoeste. De stad is wederom opgebouwd en beter dan ooit onder de naam Neo Tilted! Deze nieuwe neon skin past perfect bij het futuristische thema van seizoen 9. Deze nieuwe stad brengt ons slipstream tunnels. Dit zijn nieuwe elementen in de map. Spelers kunnen in die loops springen en met de wind meerijden.
Fortnite Neon TIlt
Er is overal neon licht en zo zijn er meerdere gebieden die aangetast zijn met het neon virus in Fortnite. Zo is Mega Mall de vervanger voor Retail Row. Ook komen er verschillende nieuwe uitdagingen gedurende een tien weken lang reeks aan updates met vele soorten content en game modi. Dit houdt wel in dat je de nieuwe Battle Pass nodig hebt voor het vrijspelen van alle skins die nu beschikbaar zijn. Ook daar horen weer verschillende extra uitdagingen bij.
Fortnite Mega Mall
Kijk jij al uit naar de rest van seizoen 9 in Fortnite? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →