26 mei 2024

Alle PC games op de E3 2019

De E3 van dit jaar is nog verschillende weken van ons verwijderd, dit betekend dat er nog meer games kunnen komen. Voor nu hebben wij een lijst gecomponeerd, speciaal voor jullie PC gamers! In deze lijst staan alle games die sowieso dit jaar behandeld worden tijdens het grootse evenement.

De E3 heeft verschillende publishers en bedrijven, ieder met hun eigen show of rubriek. Zo is er ook de PC Gaming Show of EA Play. Alle shows zijn via Twitch te bekijken en de PC Gaming Show zal dit jaar groter dan ooit zijn met het ontbreken van grote namen op het evenement. Houdt onze website vooral in de gaten voor al het E3 2019 nieuws, De coverage vind volledig in het Nederlands plaats, speciaal voor jullie!
Grote namen als Cyberpunk 2077, Doom Eternal, Halo Infinite en de nieuw-aangekondigde Ghost Recon Breakpoint zullen zeer zeker niet gaan ontbreken in de lijst voor de E3 van dit jaar. Zo komen er ook toekomstplannen voor Anthem en Apex Legends aan bod, in combinatie met nog veel meer. Ook zullen er veel verrassingen zijn die zelfs voor ons nog niet bekend zijn! Bekijk hier beneden de lijst van bevestigde games!
E3 2019 SHOWCASE

De bevestigde PC games voor de E3 2019!

 • Anthem (EA Play)
 • Apex Legends
 • Battlefield V (EA Play)
 • Battlewake
 • Bee Simulator
 • Borderlands 3
 • Call of Duty 2019
 • Cyberpunk 2077
 • Doom Eternal
 • Dying Light 2
 • FIFA 20
 • Farmer’s Dynasty
 • Fortnite (Summer Block Party)
 • Halo Infinite
 • Monster Hunter World: Iceborne
 • Overpass
 • Paranoia: Happiness is Mandatory
 • Star Wars Jedi: Fallen Order
 • Tavern Keeper
 • The Fisherman – Fishing Planet
 • The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III
 • The Riftbreaker
 • The Sinking City
 • The Walking Dead: Onslaught
 • Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
 • Trine 4: The Nightmare Prince
 • WRC 8
 • Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

E3 2019 SHOWCASE
Kijk jij al uit naar de E3 van dit jaar? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →