5 februari 2023

Black Mirror: Season 5 – Episode Trailers

Netflix heeft op YouTube de trailers geplaatst van de drie afleveringen van seizoen 5 van Black Mirror. De officiële trailer van het gehele seizoen is ongeveer een week geleden geplaatst en kan hier bekeken worden. Het vijfde seizoen zal op 5 juni gereleased worden.

Het duurt nog ongeveer twee weken voordat het vijfde seizoen van Black Mirror gereleased gaat worden. De eerste trailer van het nieuwe seizoen is een week geleden uitgebracht. In deze trailer kregen we te zien dat het vijfde seizoen uit 3 afleveringen zal bestaan. Netflix heeft nu ook de trailers van de individuele afleveringen op YouTube geplaatst. De afleveringen heten: Striking Vipers, Smithereens en Rachel, Jack and Ashley too. Hieronder kun je de drie trailers bekijken:

Striking Vipers

In de trailer van Striking Vipers zien we een stel, dat een normaal leven leidt. Een van de personen binnen het stel begint echter het gevoel te krijgen dat de andere persoon niet helemaal eerlijk is. We zien beelden van een soort Tinder en iets wat lijkt op een virtuele manier van daten.

Smithereens

In de trailer van Smithereens zien we een taxi chauffeur, die een van zijn klanten gijzelt. Het is voor de rest nog onduidelijk wat het motief van de chauffeur is, maar de trailer laat wel meerdere keren het locatie-teken zien.

Rachel, Jack and Ashley too

In de trailer van Rachel, Jack and Ashley too zien we hoe mensen een klein robotje kunnen kopen die Ashley too heet. Het kleine robotje spreekt motiverende teksten en vertelt je dat je altijd jezelf moet blijven. Het lijkt er echter op dat het robotje misschien meer te maken heeft met de daadwerkelijke persoon Ashley dan dat in eerste instantie het geval leek.
Als je op zoek bent naar meer informatie over het vijfde seizoen van Black Mirror, dan kun je terecht op hun officiële website.
Het vijfde seizoen van Black Mirror is vanaf 5 juni te zien op Netflix.