29 februari 2024

Cyberpunk 2077 niet speelbaar voor publiek tijdens E3 2019

De hype rondom E3 neemt langzaam toe en dit merk je goed op social media. Gamers, maar ook ontwikkelaars worden steeds ongeduldiger. Van beide kanten ontstaat er een zekere spanning over wat er dit jaar getoond wordt, en hoe het wordt ervaren door de spelers.

CD Projekt Red zal dit jaar tijdens E3 aanwezig zijn met hun gloednieuwe RPG Cyberpunk 2077. De makers van de The Witcher trilogie hebben onlangs laten weten dat zij buiten presentaties om ook zelf op de beursvloer aanwezig zijn. Helaas betekend dit niet dat de game speelbaar zal zijn voor het publiek tijdens het grote gaming evenement. De Community Lead van de studio laat dit weten via Twitter. De game zal in speelbare staat aanwezig zijn tijdens E3, maar alleen CD Projekt Red zal de game gaan spelen. Fans mogen deze gameplay gaan aanschouwen tijdens de gameplay presentations die worden georganiseerd.


Net als vorig jaar dus? Ja. Vorig jaar liet CDPR ook al gameplay zien. Tijdens Gamescom 2018 hebben wij één uur lang mogen genieten van een live-gameplay demo door een aantal ontwikkelaars die tegelijkertijd van alles over de game vertelde.
Zal CDPR tijdens dit evenement eindelijk een release datum onthullen voor de game, of mogen we nog even langer blijven gissen? Staat de game gepland voor een release vóór, na, of tijdens de lancering van de nieuwe generatie consoles? Wordt het een cross-gen titel (Playstation 4 & Xbox One/Playstation 5 & Next Box)? We zullen nog even geduldig moeten zijn. Het zijn nog maar iets meer dan twee weken voordat we meer te weten zullen komen.
Ben jij al hyped voor Cyberpunk 2077? Wij wel!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →