5 februari 2023

Jumanji: The Video Game komt dit jaar nog

Laat de echte wereld achter in Jumanji: The Video Game. Een hilarisch nieuw 3D Action Adventure dat naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC komt.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Outright Games, en de Britse ontwikkelstudio Funsolve, kondigen vandaag, in samenwerking met Sony Pictures, Jumanji: The Video Game aan. De game is gebaseerd op de razend succesvolle filmfranchise die in 1995 begon met Jumanji en is verder gegaan met het produceren van de box office hit Jumanji: Welcome to the Jungle in 2017, evenals het langverwachte vervolg dat deze december uitkomt.

Op 15 november 2019 geeft Jumanji: The Video Game je de controle over Jumanji’s grootste helden. Terwijl je op zoek gaat naar de kostbare juwelen van Jumanji, de wereld red en een weg naar huis vind. Wat houdt jullie tegen? Alleen een dodelijke reeks van exotische wezens, gevaarlijke locaties en een leger van plunderaars.
Ga met maximaal drie vrienden op dit hilarische avontuur in online of split-screen modes. Terwijl je alle nieuwe Jumanji omgevingen aanpakt en je held kiest uit Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar of Professor Shelly Oberon. Zo zul je hun unieke vaardigheden moeten combineren om elkaar in leven te houden.

Funsolve Founder en Director, Richard Tawn zei “This is a dream come true for our studio” “Adapting the exotic, dangerous and hilarious world of Jumanji into a video game has pushed us to create something truly special. We’ve got some incredibly exciting features and reveals coming soon, but for now let’s just say the game is coming this November, and puts you in the shoes of iconic Jumanji heroes.”

“A Game For Those Who Seek To Find… A Way To Leave Their World Behind.”