19 april 2024

E3 2019: The Outer Worlds krijgt nieuwe trailer

Microsoft knalt de E3 2019 flink open met 60 game aankondigingen en meer dan 14 Microsoft Owned Studio’s aanwezig, The Outer Worlds is daar één van! Bekijk hier beneden de trailer en nog veel, veel meer op onze website!

The Outer Worlds, een game die bijzonder veel lijkt op Fallout krijgt een nieuwe trailer op de E3 in 2019. Deze E3 begint Met Microsoft, die een hoop te brengen hebben. Deze game komt van een aantal makers van Fallout: New Vegas. Dat is dan ook goed te zien aan de manier van conversaties voeren en de manier van combat. Wat direct opvalt, is hoe levendig de game eruit ziet, niet alleen qua kleur maar ook qua populatie. De gezichten in dialogen zien er verrassend realistisch uit en ik moest even een tweede keer kijken voordat ik doorhad dat het een game was. Bekijk de E3 2019 The Outer Worlds trailer hier beneden!

Veel meer weten we nog niet over de game, wel weten we dat de game er geweldig uitziet en een bekende manier van combat heeft. De wapens zagen er nog niet al te bijzonder uit, maar wie weet wat de toekomst ons en vooral deze game zal brengen. Zodra er meer informatie vrij komt over The Outer Worlds, dan kunnen jullie dat bij ons lezen! Hopelijk zal er snel een releasedatum volgen. Natuurlijk kan je de rest van de Microsoft E3 conferentie gewoon bij ons lezen, zoals de Xbox Game Pass, die nu veel meer voor de PC krijgt geleverd waaronder Prey!
Wat vind jij van de game tot dusver? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk de volledige E3 coverage op onze website. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe Minecraft game aangekondigd!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →