26 september 2023

E3 2019: Just Dance 2020 release periode en meer

Ubisoft heeft in hun E3-persconferentie beelden laten zien van Just Dance 2020. Het segment over Just Dance was dit jaar niet aan het begin van de presentatie zoals gebruikelijk is. De release periode van de game is bekendgemaakt. Hij zal verschijnen in november dit jaar.

De persconferentie van Ubisoft op de E3 2019 begon dit jaar niet met Just Dance. Het was dus bijna spannend of de game wel behandeld zou worden. Maar het duurde niet lang voordat we toch nieuwe beelden kregen van Just Dance 2020. Het einde van de presentatie over Just Dance geeft ons de release periode van de aankomende game. Hij zal namelijk uitkomen in november dit jaar. De game zal ook uitkomen op veel platformen, namelijk de Switch, PS4, Xbox One, Stadia en de Wii.