29 februari 2024

E3 2019: Jon Bernthal in actie in Ghost Recon Breakpoint

Tijdens E3 2019 krijgen we meer te zien van Ghost Recon Breakpoint tijdens Ubisoft’s persconferentie. Geen nieuwe gameplay, maar wel een nieuwe trailer met niemand minder dan Punsiher acteur, Jon Bernthal in de hoofdrol.

Jon Berthal is terug in actie in deze gloednieuwe Ubisoft shooter. Hij zal de rol van Walker op zich nemen, de rivaal in dit verhaal van Ghost Recon. Net als hij is Waker een Ghost, maar dan aan de andere kant van de lijn. Het team genaamd Wolves bestaat uit ex-ghosts soldaten.

We krijgen weinig concrete details over Ghost Recon Breakpoint, maar de Youtube beschrijving geeft in ieder geval wel al wat informatie vrij:

“DISCOVER A MYSTERIOUS AND DIVERSE ARCHIPELAGO Explore Auroa, home of the Silicon Valley giant Skell Technology, both on- and off-road, in the air, on land, and at sea. Immerse yourself in a mysterious place where the most architecturally advanced buildings meet the wildest and most untamed nature. From the highest fjords and snowy peaks to the deepest swamps, meet different factions – from Skellers to Homesteaders to Outcasts – that will impact your mission. What happened to Jace Skell? Who is pulling the strings? Find the truth and clear the plot!”

Ongeveer een jaar geleden zagen we al een aankondiging van de game verschijnen met een hoop informatie. Zo zal je in dit deel opgejaagd worden in plaats van andersom en kan je jezelf samenvoegen in de omgeving on onopgemerkt te werk te gaan of om vijanden langs te laten sluipen. Lees hier de eerste bekende details.
De game zal in oktober verschijnen, maar een maandje eerder kunnen fans al aan de slag gaan met de nieuwe Ghost Recon. De Beta zal 5 september namelijk van start gaan. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de Beta via de website.
Ga jij aan de slag en neem je het op tegen Walker? Ghost Recon Breakpoint verschijnt 4 oktober voor Playstation 4, Xbox One, PC en Google Stadia in november.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →