29 februari 2024

E3 2019: Final Fantasy 7 Remake krijgt nieuwe beelden

Square Enix begint zijn presentatiie met de nieuwste trailer van de remake van Final Fantasy 7. We zien Aerith en Cloud hun opwachting maken in de korte begin trailer. Na 22 jaar is de game dan eindelijk daar. Eerder vandaag kregen we al te horen dat de game volgend jaar pas gaat uitkomen en wel op: 3 maart 2020

Final Fantasy 7 heeft zo veel content gekregen dat het twee blu ray discs nodig heeft. De game is volledig van de grond opnieuw opgebouwd waardoor het lijkt op een volledig nieuwe game. Met een hybrid gameplay zal de game ook geheel nieuw aanvoelen. ATB is onderdeel van de gevechten, hiermee kan de speler de game tactisch vertragen om abillities en spells te gebruiken. Tijdens de gevechten kan je schakelen tussen de leden van je team. Naast de ATB kan de speler ook de spells plaatsen onder quick buttons. Verder zien we in de gameplay trailer dat de sterkere tegenstanders een weakspot hebben om aan te vallen. Het switchen tussen  je teamleden ziet er seamless uit en vloeiend.

In de extended trailer zien we ook nog eens combat op de motoren. En krijgen we eindelijk de eerste beelden van Tifa. We kunnen nog heel veel woorden vuil maken aan deze geweldige trailers maar het is beter voor jullie om gewoon naar de trailers te kijken. Final Fantasy 7 remake wordt het lange wachten meer dan waard. Voor zover we nu kunnen zien wordt dit ongetwijfeld de beste remake die ooit gemaakt is van een game. Fans van de serie en de oudere generatie gamers kunnen met deze game uitgebreid genieten. Maar de Remake wordt ook zeker een geweldige ervaring voor de nieuwe generatie gamers die te jong waren of zelfs nog niet geboren waren ten tijde van de originele Final Fantasy. Square Enix heeft zich wederom overtroffen.