1 december 2023

E3 2019: Dragon Quest Builders 2 & Dragon Quest 11

Het is alweer de tweede nachtdienst voor onze redactie, ditmaal om de stream van Square Enix te kijken! De E3 is in volle gang en wij krijgen nieuwe trailers voor Dragon Quest Builders en Dragon Quest 11.

Dragon Quest Builders 2 is een Minecraft-esque game met de bekende DQ stijl. Het is aan jou om een nieuwe wereld te bouwen, om zo de oude te redden. De game komt op 12 juli 2019 uit voor op de Nintendo Switch en de Playstation 4. Bekijk de E3 2019 trailer hier beneden! De gameplay trailer laat co-op online multiplayer met jouw vrienden zien en zal jou met maximaal twee vrienden samen laten spelen. DeDragon eerste game werd goed ontvangen en deze zal deel één volledig verslaan.

Dragon Quest 11

Het elfde deel van deze welbekende jRPG komt eindelijk naar de Nintendo Switch! We hadden nog geen release date gehad voor deze E3 en het lijkt erop dat we ook nog niet weggaan met een release datum. De game komt ergens in de herfst van dit jaar! Wel kregen we een nieuwe korte trailer voor de game. Geen datum dus, maar wel een richtlijn qua seizoen en gelukkig een 2019 release! Deze versie van de game gaat onder de naam: Echoes of an Elusive Age: Definitive Edition S! Dat is een mond vol, maar gezien het aantal uren dat je in de game moet steken om hem uit te spelen is dit zeker geen verrassing. Wij hebben de Playstation 4 versie al een reviewcijfer mogen geven, lees deze review hier!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →