19 april 2024

E3 2019: Luigi's Mansion 3 gameplay spookt voorbij

In Luigi’s Mansion 3 keren we terug met Luigi om aan de slag te gaan met Nintendo’s spookjagers game. Dit maal op Nintendo Switch gaan we op pad naar een hotel en maakt de game ruimte voor coöp gameplay.

Luigi’s Mansion 3 zal nieuwe coöp elementen bevatten, waaronder een story coöp waarin je met een tweede speler in de huid van Gooigi kunt kruipen. Deze flubberige versie van Luigi kan je ook solo besturen, maar in coöp gaat het net even iets gemakkelijker. Met Gooigi kan je op plaatsen komen, waar je normaal niet kunt komen. Je kunt namelijk over stekelige oppervlakken lopen met Gooigi.
Daarnaast zal de game een multiplayer mode bevatten waarbij je samen op spoken kunt jagen in een wolkenkrabber. Gelukkig hoef je niet alles met de handen te doen want Luigi heeft een aantal handige tools tot zijn beschikking. Onder andere de Slam, Suction Shot en Burst zijn nieuwe gereedschappen die je tot je beschikking hebt. Bekijk hier beneden de gloednieuwe E3 gameplay trailer:

Luigi’s Mansion 3 heeft nog geen release datum gekregen maar zal dit jaar nog speelbaar zijn op de Nintendo Switch. Oktober lijkt ons een goede maand. Een halloween release misschien? 
 

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →