E3 2019: Nieuwe Astral Chain trailer

Astral Chain bracht ons een tijdje terug in nieuwsgierigheid met een officiële onthulling en nu is het tijd voor een nieuwe trailer met gameplay. Deze trailer werd getoond tijdens de E3 2019 Nintendo Direct.

De Nintendo E3 Direct is in volle gang en ook hun nieuwe game word wederom in de spotlight gezet. Astral Chain is een nieuwe IP van de makers van NieR: Automata. De game zal op 30 augustus 2019 verschijnen, dit was niet echt meer een geheim. Wel krijgen we eindelijk wat meer van de gameplay te zien! Iets wat de reveal trailer erg miste. Bekijk de trailer hier beneden!
https://www.youtube.com/watch?v=QurEtP2RBRE
In de trailer voor Astral Chain krijgen we een vage blik op de story en een betere blik op de fast-paced combat die de game zal bevatten! Ja werkt nauw samen met mecha-achtige partners. Het lijkt erop dat deze een groot deel van je wapen zal beïnvloeden. Verder is de game nog een vrij vaag begrip, maar zodra er meer concrete informatie komt, dan kan je dit zeer zeker bij ons lezen. Check op onze website wat er allemaal tijdens E3 aan werd gekondigd. Er waren dit jaar veel cameos en er werd veel informatie weggegeven over al eerder onthulde titels. Al met al was het een redelijk oké jaar, een jaar dat liet zien dat de nieuwe generatie eraan zit te komen.
Wat denken jullie dat Astral Chain zal maken of breken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn sowieso benieuwd naar deze nieuwe IP!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation