26 februari 2024

E3 2019: Nieuwe Astral Chain trailer

Astral Chain bracht ons een tijdje terug in nieuwsgierigheid met een officiële onthulling en nu is het tijd voor een nieuwe trailer met gameplay. Deze trailer werd getoond tijdens de E3 2019 Nintendo Direct.

De Nintendo E3 Direct is in volle gang en ook hun nieuwe game word wederom in de spotlight gezet. Astral Chain is een nieuwe IP van de makers van NieR: Automata. De game zal op 30 augustus 2019 verschijnen, dit was niet echt meer een geheim. Wel krijgen we eindelijk wat meer van de gameplay te zien! Iets wat de reveal trailer erg miste. Bekijk de trailer hier beneden!

In de trailer voor Astral Chain krijgen we een vage blik op de story en een betere blik op de fast-paced combat die de game zal bevatten! Ja werkt nauw samen met mecha-achtige partners. Het lijkt erop dat deze een groot deel van je wapen zal beïnvloeden. Verder is de game nog een vrij vaag begrip, maar zodra er meer concrete informatie komt, dan kan je dit zeer zeker bij ons lezen. Check op onze website wat er allemaal tijdens E3 aan werd gekondigd. Er waren dit jaar veel cameos en er werd veel informatie weggegeven over al eerder onthulde titels. Al met al was het een redelijk oké jaar, een jaar dat liet zien dat de nieuwe generatie eraan zit te komen.
Wat denken jullie dat Astral Chain zal maken of breken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn sowieso benieuwd naar deze nieuwe IP!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →