29 februari 2024

E3 2019: Marvel's Avengers game onthuld

Het is alweer de tweede nachtdienst voor onze redactie, ditmaal om de stream van Square Enix te kijken! De E3 is in volle gang en wij krijgen nieuwe trailers voor verschillende games, waaronder een nieuwe Marvel game.

Marvel brengt ons in combinatie met Square Enix een nieuwe game: Marvel’s Avengers! De CGI trailer laat potentiële gameplay zien van alle helden waaronder Iron Man, Thor en Captain America. Marvel krijgt een Ultimate Alliance game, verslaat Box Office Records met de Infinity Saga films en krijgt nu een volledige full-fledged game! Square brengt deze verrassing vrij laat in hun E3 2019 presentatie.

De game begint met de opening van een nieuw Avengers hoofdkwartier. Hier laten de helden nieuwe technologieën zien, die door schurken zal worden gebruikt voor minder positieve doeleinden. De game krijgt een volledig origineel verhaal die waardig moet blijven aan de comics. Ook zal de bekende Marvel humor volledig aanwezig zijn, zoals je hier beneden in de trailer zal zien!
We krijgen ook de cast voor de game te zien. Gelukkig zijn dit niet de originele acteurs, dat zou waarschijnlijk raar zijn in combinatie met een nieuwe cast. Ze hebben gekozen voor een volledig onbekende cast met wel wat bekendere (stem)-acteurs. Zo zit Troy Baker in de cast, bekend van The Last of Us! Marvel’s Avengers zal dieper ingaan op het mogelijke gevaar van een heldengroep op het moment dat zij falen en uit elkaar vallen.

Marvel’s Avengers zal online te spelen zijn met vier spelers. Ook zullen er nieuwe helden toe worden gevoegd over de loop van tijd. Alle DLC zijn volledig gratis, inclusief de nieuwe helden. Er komen geen microtransacties. De game zal releasen op de Xbox one, Playstation 4, PC en Google Stadia. De game komt op 15 mei 2020 uit!
Speel als The Hulk, Black Widow, Thor, Iron Man en Captain America in Marvel’s Avengers. Wat vind jij van de trailer en informatie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →