Yakuza opvolger Judgement krijgt twintig minuten aan gameplay

Het YouTube kanaal van PlayStation heeft meer dan twintig minuten aan gameplay van de aankomende Yakuza opvolger Judgement uitgegeven.

In Judgement speelt men als rechercheur Takayuki Yagami. De game speelt zich af in het Kamurocho-district in Tokio. Yagami voert een onderzoek uit voor het opsporen van een moordenaar. Tijdens het onderzoeken van deze zaak wordt de protagonist geconfronteerd met meerdere vijanden en een dieper complot.
Gezien dit een game is van dezelfde studio als de Yakuza-serie, weten de fans wel wat hun te wachten staat. Vrij rondwandelen door Kamurocho, een paar knotsgekke activiteiten om te doen, diverse side-quests om op te pakken. Kortom: de stad leeft, als vanouds. Maar de stad evolueert ook. De wegen blijven wellicht ongewijzigd, maar er valt weer genoeg nieuws te zien en te bezoeken in Kamurocho, waardoor het toch aan voelt alsof je na een lange tijd weer terug bent op een vertrouwde plek.
Het spel is al geruime tijd beschikbaar in Japan, maar de verkoop werd eerder dit jaar stilgelegd toen bleek dat acteur Pierre Taki, die een rol had in de game, cocaïne gebruikte. Zoals gebruikelijk is in Japan, is de gelijkenis van de acteur daarna uit de game gehaald. De game ging daarna weer in de verkoop
Het spel is vanaf 25 juli voor PlayStation 4 verkrijgbaar.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation