25 mei 2024

Apex Legends Season 2 – Battle Charge Gameplay Trailer

Respawn Entertainment heeft een gameplay trailer van het tweede seizoen van Apex Legends op YouTube gezet. In de trailer zien we de nieuwe champion, nieuwe wapens en enkele items uit de nieuwe Battle Pass. De map van Apex ziet ook enkele veranderingen in het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van Apex Legends komt er bijna aan. Vanaf 2 juli kunnen we allemaal aan de slag gaan met de nieuwe Battle Pass en de andere nieuwtjes van seizoen 2. Om Apex spelers een beetje in de stemming te brengen heeft Respawn Entertainment een gameplay trailer van het seizoen op YouTube geplaatst. In de trailer komen alle vernieuwingen aan bod. We zien onder andere de nieuwe champion, nieuwe wapens, nieuwe skins en de nieuwe map. De nieuwe items, skins en champions zullen we later op terug komen, maar we beginnen nu met de veranderingen aan de map. Er is namelijk iets vreemds gebeurd met King’s Canyon. Een grote EMP heeft de main tower van King’s Canyon omver geblazen en dit heeft de ruimte gecreëerd voor wild life om opnieuw hun plek in te nemen. Dit betekent dat King’s Canyon er in seizoen 2 groener uit gaat zien en dat er zelfs meerdere beesten te vinden zullen zijn.

Nieuwe Battle Pass

Het tweede seizoen van Apex Legends brengt niet alleen maar veranderingen aan de map. Zoals al eerder gezegd is er ook een nieuwe Battle Pass. De nieuwe Battle Pass bevat weer meerdere weapon skins en nog veel meer. De andere nieuwtjes in dit seizoen zijn een nieuwe champion, een nieuw wapen en nieuwe skydive emotes. De nieuwe champion heet Wattson. Wattson maakt gebruik van elektrische hekken en elektrische schokken om haar tegenstanders te verslaan en haar medespelers te beschermen. Het nieuwe wapen lijkt een submachine gun te zijn. De naam van het wapen en hoe het precies werkt worden niet in de trailer gespecificeerd. De nieuwe skydive emotes kun je in de trailer bekijken.
Als je meer wilt weten over het tweede seizoen van Apex Legends dan kun je terecht op hun website.