Lovecraftian game The Sinking City krijgt laatste trailer

Het officiële Youtube-kanaal van Xbox heeft de lanceringstrailer van The Sinking City uitgebracht. Het spel is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

In de duistere nieuwe trailer van The Sinking City, welke een minuut duurt, is te zien hoe privé detective Charles Reed te maken krijgt met bovennatuurlijke krachten in het door H.P. Lovecraft geïnspireerde Oakmont. Ook wordt er gesproken over een ‘omgekeerde realiteit’.

The Sinking City speelt zich af in een Lovecraftian versie van de Verenigde Staten rond het jaar 1920 en vertelt het verhaal van de detective Charles Reed. In het spel moet de speler enkel met behulp van zijn observatievaardigheden en een notitieboekje informatie verzamelen door het plaats delict te onderzoeken en inwoners te ondervragen.
Eén van de dingen die je moet weten voor dat u The Sinking City aanschaft is dat deze game de boel niet voor zal kauwen. Tegenwoordig wordt er nog net niet met een neon-pijl aangegeven waar je heen moet, maar dat hoef je van deze game niet te verwachten. Je zult bij deze game zelf moeten ontdekken hoe alles werkt, welke kant je op moet en waar alles wat je nodig hebt ligt
Bent u niet bekend met de schrijver H.P. Lovecraft? Klik dan op deze link
Lovecraft staat bekend om zijn kosmische horror en diepe kijk naar de menselijke psyche. Lovecraft heeft als inspiratiebron gefungeerd voor veel wereld bekende horror schrijvers zoals Stephen King.

Vorige maand is er nog een trailer opgedoken waarin meer van het verhaal en waanzinwekkende wereld te zien is.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation