30 mei 2024

Unboxing: Loot Crate – Nemesis

Vandaag unboxen we de Loot Crate van mei 2019 met thema Nemesis. De franchises die we weten van deze crate zijn: Jaws en Ghostbusters.

Ook de Nemesis Loot Crate had weer last van verzendproblemen. Maar dat mag de pret niet drukken. Laten we snel gaan kijken wat we in deze crate vinden.
Het eerste wat opvalt in de Nemesis crate is geen t-shirt. Hierdoor kunnen we direct alles al zien in de crate.
Nemesis
Een Jaws Drain stopper. Wat moet ik me daar bij voorstellen? Zullen we die maar eens eerst gaan bekijken.
Nemesis
Op naar het Ghostbusters figuurtje, ben benieuwd. Deze is wel erg nice. Een figuurtje van de beroemde scene uit Ghostbusters 1 met Venkman en zijn nemesis: Slimer.
Ghostbusters
Ghostbusters
En onder de doosjes zagen we al twee boeken. Het is een set boeken met de 50 raarste superhero’s en villains die ooit bedacht zijn. Geen idee hoe deze boeken in het Nemesis thema passen.
Nemesis
Dan hebben we nog de pin. Hij is van de Ghostbusters en de fan zal hem wel herkennen. Een van de hellhounds van Gozer, Zuul the Gatekeeper of Vinz Clortho the Keymaster.
Ghostbusters
En nu vraag jij je misschien af waar de Aquaman challenge coin is. Helaas zit deze er dit keer weer niet bij. Wel een leuk berichtje dat deze later komt.
Loot Crate
De nemesis crate bevat wel wat leuke items, maar weet niet wat ik ervan vind dat er geen t-shirt inzit. En ik wil meer comic standee’s.
Volg deze link voor meer unboxing artikels.
Het thema van de Loot Crate van juni is: Toybox. De franchises die we weten zijn: Teenage Mutant Ninja Turtles en The Legend of Zelda.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.