19 april 2024

Gratis expansion map Valguero is nu beschikbaar in ARK: Survival Evolved

Studio Wildcard heeft Valguero aangekondigd. De nieuwe map voor ARK: Survival Evolved is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Valguero, de gratis downloadbare update voor ARK brengt meer dan 63 vierkante kilometer aan nieuw land om te verkennen en te veroveren. Mede ook acht verschillende biomen met verschillende klimaten en gevaren, een gloednieuwe dinosaurus en meer!

De ARK Valguero expansion map bevat:

  • Meer om te verkennen: meer dan 63 vierkante kilometer nieuw land en zee om te verkennen.
  • Pieken en valleien: 8 Biomen met een breed scala aan klimaten en gevaren. Loop voorzichtig door de gevaren van Skeleton Gorge. Bekijk de vergezichten op de Twin Peaks of vind overblijfselen uit het verleden in de Lost Temple.
  • Triple threat boss challenges: Een boss arena waar spelers worden geconfronteerd met een epische strijd tegen een Megapithecus, Manticore en Dragon in deze zware confrontatie met drie bedreigingen. Ga de vertrouwde gevaren in de End-Game Boss op een heel andere manier tegen het lijf.
  • Nieuwe dinosaurus – Deinonychus: ontmoet de kwaadwillige Deinonychus. Net als de roofvogel, gebruikt hij snelheid en behendigheid om van muurrichel naar muurrichel te schieten, omdat hij hoge uitkijkpunten zoekt om op prooi te wachten. Dit controversiële beest is onverschrokken en jaagt op een prooi die veel groter is dan hijzelf.
  • Geheimen uit de oude tijd: Ontdek verspreide ruïnes in de wereld van vergeten overlevenden van Valguero.

De ARK: Survival Evolved Valguero Expansion Map is een gratis downloadbare update die nu beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en Steam. Bezoek playark.com voor meer informatie over ARK: Survival Evolved