Tencent werkt aan een Pokémon game

Tencent, de Chinese tech-gigant werkt aan een Pokémon titel. Er zijn geen verdere details bekend, maar het gaat waarschijnlijk over een game voor smartphone apparaten. Het is onduidelijk of het gaat om een game voor de Aziatische markt, of voor de globale markt.

Het nieuws verschijnt via meerdere Twitter berichten waarin een aankondiging volgt dat TIMI Studio verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een Pokémon game. TIMI Studio is het belangrijkste ontwikkelteam binnen Tencent. Dit is onder andere de studio die werkt aan de mobiele Call of Duty titel. Het is dezelfde studio die ons Arena of Valor en PUBG mobile heeft gebracht.


Pokémon Quest was de eerste titel in de franchise die verscheen op de Chinese markt. Onlangs is Nintendo ook een samenwerking aangegaan met Tencent om de Nintendo Switch te distribueren in China. Het lijkt er op dat razend populaire franchise een grote uitbreiding maakt naar de mobiele markt. Pokémon Rumble Rush is onlangs verschenen voor smartphones en Masters zal ook dit jaar nog gaan verschijnen. Zouden er nog meer onaangekondigde titels in de franchise in ontwikkeling zijn?
Kijk uit naar meer smartphone titels?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation