21 februari 2024

Overwatch kondigt nieuwe Hero Sigma aan

Overwatch heeft een nieuwe Origin Story op YouTube geplaatst. In het nieuwe filmpje wordt de volgende Hero voor de game aangekondigd. De nieuwe Hero heet Sigma en kan waarschijnlijk zwaartekracht manipuleren. Het is nog onbekend wanneer de Hero gereleased gaat worden.

Overwatch heeft op YouTube een nieuwe Origin Story geplaatst. In dit nieuwe verhaal wordt het personage Sigma geïntroduceerd. Sigma is een astrofysicus die zich bezighoudt met de geheimen van het universum en zwaartekracht. Zijn onderzoek is zich echter tegen hem gaan werken. Hij wordt namelijk zonder dat hij het weet als wapen ingezet. In het filmpje van zijn Origin Story zien we hem worstelen met het begrip dat hij eigenlijk niet vrij is. Het filmpje heeft een grimmige ondertoon en dit zorgt ervoor dat je meer wilt weten over zijn verhaal.
Overwatch heeft de Origin Story van Sigma geplaatst, omdat hij de nieuwe Hero in de game gaat zijn. In de video zien we echter nog weinig over de abilities die hij zal hebben. Het is waarschijnlijk dat het iets met zwaartekracht te maken zal hebben.

Overwatch Summer Games 2019

We moeten nog even wachten op meer informatie en de release van Sigma, maar gelukkig is er op dit moment een event bezig om dat wachten wat gemakkelijker te maken. Op 16 juli zijn namelijk de Summer Games 2019 in Overwatch gestart en deze duren nog tot en met 5 augustus. Tijdens dit event kun je nieuwe skins verdienen en nieuwe challenges volbrengen. De challenges veranderen per week en leveren ook elke week een andere skin op. Deze week kun je een skin voor Mei verdienen. Hiernaast is er ook nog een terugkerende arcade mode genaamd Lúcioball. In Lúcioball moet je de bal bij je tegenstander in de goal zien te krijgen. Als je meer wilt weten over de Overwatch Summer Games 2019 dan kun je terecht op hun website.