21 februari 2024

Ghostbusters: The Video Game Remastered krijgt release datum

Saber Interactive heeft aangekondigd dat Ghostbusters: The Video Game Remastered, de HD-heruitgave van de veelgeprezen actie-avonturengame met de originele cast van de klassieke films van Columbia Pictures, naar verwachting uitkomt op 4 oktober.

Ghostbusters: The Video Game Remastered levert een uniek verhaal van Dan Aykroyd en Harold Ramis dat het bovennatuurlijke komische plezier en verschrikking brengt waar fans van de franchise zo van houden. Dit jaar viert de franchise zijn 35-jarig jubileum. Als de nieuwe rookie van de Ghostbusters crew werk je samen met je favoriete personages uit de films. Herenigd door de stemmen van Dan Aykroyd, Harold Ramis, Bill Murray en Ernie Hudson als Stantz, Spengler, Venkman en Zeddemore. Ook Annie Potts, Brian Doyle-Murray, William Atherton en Max von Sydow zijn erbij.

Manhattan wordt opnieuw overspoeld door geesten, demonen en andere paranormale wezens die worden ontketend door een mysterieuze kracht. Natuurlijk kunnen alleen de Ghostbusters dit kwaad terugdrijven naar elke dimensie waaruit het is gekropen om de Big Apple te redden. Jaag en vang een verscheidenheid aan nieuwe en beruchte geesten en verschijningen, Dit keer allemaal geremastered in HD-resolutie. Ghostbusters: The Video Game Remastered laat je spelen met alle bekende coole gadgets en upgradebare wapens in spannende eindbaasgevechten en breed verwoestbare omgevingen. Scan en analyseer doelen met de P.K.E. Meter en Paragoggles, gebruik vervolgens je Proton Pack’s vang streams om ze te vangen.
Fans kunnen de game nu pre-orderen in de PlayStation Store, Nintendo eShop, Microsoft Store en Epic Games store voor €29,99. Een boxed-editie van de game op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One is ook beschikbaar voor pre-order.
Voor meer informatie over Ghostbusters: The Video Game bezoek www.playghostbusters.com.
Heb jij al zin om met je Proton Pack geesten te vangen? Wat vind jij van al die remasters? Laat het ons hieronder in de comments weten.