1 oktober 2023

Lego Jurassic World verschijnt in september op de Nintendo Switch

In september kunnen we gaan genieten van een nieuwe port in de Lego reeks met Lego Jurassic World. Dit keer voor op de Nintendo Switch.

Dat hebben Warner Bros. Games en TT Games aangekondigd. Het spel verscheen in 2015 al op andere platformen. “We vinden het geweldig om de opwindende avonturen in Lego Jurassic World naar een nieuwe generatie spelers op de Nintendo Switch te brengen”, aldus Jonathan Smith, hoofd van productie en strategie bij TT Games.|
“De spelers die jong van hart zijn zullen het geweldig vinden om de magie van de films door een Lego-lens te herbeleven, en dat zowel thuis als onderweg.”
In Lego Jurassic World wordt het verhaal van de Jurassic Park en -World-games op typisch humoristische Lego-wijze in beeld gebracht. De Switch-versie krijgt daarnaast drie uitbreidingen met meer personages en voertuigen.

Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World is LEGO Jurassic World de eerste videogame waar spelers alle vier Jurassic films kunnen herbeleven en ervaren. Het spannende avontuur, compleet in LEGO vorm en verteld met de typische klassieke LEGO humor van TT Games, recreëert onvergetelijke scènes en acties uit de films. Fans kunnen sleutelmomenten uit het spel herbeleven en krijgen de mogelijkheid om de uitgestrekte werelden van Isla Nublar en Isla Sorna volledig te ontdekken.
– Herleef de sleutelmomenten uit alle vier Jurassic films: Een avontuur dat al 65 miljoen jaar in de maak is- nu in de klassieke LEGO blokjes fun!
– Richt schade aan als LEGO dinosaurussen: Kies uit 20 dinosaurussen, waaronder de vriendelijke Triceratops, de dodelijke Raptor, de kwaadaardige Compy en de ontzagwekkende T-Rex.
– Stel jouw eigen dinosauruscollectie samen: Verzamel LEGO amber en experimenteer met DNA om volledig originele dinosaurussen te maken, zoals de Dilophosaurus Rex.
– Bevolk en onderzoek Isla Nublar en Isla Sorna: Stop jouw unieke dinosauruscreaties in een omheining om jouw speciale Free Play missies te voltooien.
– Speel met familie en vrienden met eenvoudige en toegankelijke drop-in, drop-out gameplay optie.