Apex Legends tijdelijk solo te spelen

Geen vrienden? Graag alleen? Of, heb je jezelf al eens afgevraagd hoe het zou zijn om Apex Legends solo te spelen? Nou, voor een gelimiteerde periode is die vraag beantwoord…

Vanaf 13 tot en met 27 augustus kan jij Apex Legends volledig solo spelen. Respawn Entertainment promoot hiermee de ‘Iron Crown Collection Event’ op Twitter en brengt hiermee een teaser voor de solo mode. Er kan er maar één aan de top staan.

“We’ll talk more about Solos when it’s live and you’ve had a chance to play it,” zegt Frechette . “For now we’re going to put it out there and see what happens and what kind of feedback we get.”


Het lijkt erop dat dit het verloop is van een belofte die eerder werd gemaakt om één van de fan-favoriete keuzes naar de game te brengen. Dit evenement is dan ook een perfecte opvulling voor de inleiding van Seizoen 3, die voor het einde van september van start zal gaan. Apex Legends staat niet bekend om solo play te promoten, vooral gezien het respawn systeem juist team-play toejuicht.
Respawn zal tijdens het VR evenement Oculus Connect tevens ook een nieuwe game aankondigen. Dit zal ergens tijdens 25-26 september gaan plaatsvinden. Wel liet de studio weten dat dit geen ‘premium’ Titanfall game zal worden, maar dat betekent bij lange na niet dat de game niet in hetzelfde universum plaats kan vinden. Houdt je ogen open voor deze aankondiging!
Wat vinden jullie van de tijdelijke solo modi? Moeten ze dit vaker doen of permanent erin stoppen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Check hier al het Apex nieuws.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation