27 februari 2024

FIFA 20 VOLTA – Official Gameplay Trailer

EA Sports heeft de officiële gameplay trailer van FIFA 20 VOLTA op YouTube geplaatst. In de trailer krijgen we meer informatie over de gamemode en zien we gameplay beelden. VOLTA is een nieuwe gamemode in FIFA 20, die iets wegheeft van FIFA Street.

EA Sports wil met FIFA 20 meer vernieuwingen brengen dan alleen maar gameplay verbeteringen. Om deze reden wordt in de aankomende voetbalgame een nieuwe gamemode toegevoegd. De nieuwe gamemode van FIFA 20 heet VOLTA en heeft kenmerken van de FIFA Street games. We zien namelijk dat het uitvoeren van trucs een groot onderdeel is van de gamemode en dat het vaak op straat gespeeld wordt. Om FIFA-fans wat meer informatie en beelden te geven van de nieuwe gamemode heeft EA Sports de officiële gameplay trailer op YouTube geplaatst.

Nieuwe informatie

De gameplay trailer van FIFA 20 VOLTA geeft ons ook meer informatie over de gamemode. In het begin van de trailer zien we dat je een eigen Avatar kunt creëren om in de gamemode te gebruiken. De gamemode zal 17 verschillende speelvelden bevatten. Je hebt de mogelijkheid om de regels van de gamemode aan te passen en je kunt 3v3, 4v4 en 5v5 spelen. Daarnaast zijn er 3 manieren waarop je VOLTA kunt spelen. Er is een tour mode, een story mode en een league mode.
Voor meer informatie over de VOLTA gamemode kun je terecht op de website van EA.