1 december 2023

GRID voor het eerst speelbaar op Gamescom

Codemasters heeft vandaag aangekondigd dat GRID voor het eerst volledig speelbaar is voor het publiek op gamescom 2019.

De langverwachte terugkeer van GRID, de geliefde racefranchise zal te zien zijn op de Deep Silver & Friends stand in Hal 9 en de Microsoft Xbox stand in hal 8.
Fans kunnen high speed racen als geen ander ervaren van dinsdag 20 augustus tot en met zaterdag 24 augustus. Spelers strijden tegen AI coureurs met 400 verschillende race persoonlijkheden. Maak rivalen en vecht het uit in de races. Creëer je eigen motorsportverhalen terwijl je de meest iconische auto’s tot het uiterste drijft.

“Het team is verbaasd over de liefde en de positieve ontvangst die GRID heeft ontvangen sinds de aankondiging in mei”, aldus Chris Smith, GRID Game Director bij Codemasters. “We zijn zo enthousiast om onze visie voor dynamische motorsport racen naar de Gamescom gemeenschap te brengen. Ik kijk er echt naar uit om te zien dat alle spelers plezier hebben met GRID en hun eigen raceverhalen maken, ik hoop je daar te zien. “

GRID kan worden gespeeld op de Deep Silver & Friends stand in Koelnmesse Hal 9 en de Microsoft Xbox stand in Hal 8.
GRID word uitgebracht op 11 oktober 2019 op PlayStation 4 computer entertainmentsysteem, de Xbox One familie van apparaten, waaronder de Xbox One X en Windows-pc (dvd en via Steam) en in november op Google Stadia. Spelers die de Ultimate Edition vooraf bestellen, krijgen drie dagen eerder toegang.
Heb jij al tickets voor Gamescom? Mocht je er nog geen hebben, dan kun je ze hier bestellen.
Ga jij GRID uitproberen op Gamescom? Mocht je niet gaan dan houd zeker onze site en youtube kanaal in de gaten. Wij gaan en het event word flink gecoverd met artikels en video content.