Gerucht: Capcom hint naar Devil May Cry aankondiging

Er was een speciale verrassing voor de Devil May Cry fans tijdens het Anime Festival Orlando 2019. Dit festival was van 9 tot 11 augustus in Florida en de verrassing hint mogelijk naar een Gamescom aankondiging.

Aan het einde van Capcom’s Devil May Cry 5 panel kwam de stemacteur van Dante met de vraag of iedereen kon stoppen met filmen, ze wilden de fans namelijk iets laten zien. Dit houdt dus in dat niemand mag of kan zeggen of laten zien wat zich hier af heeft gespeeld. Dat is jammer, maar hopelijk zal de daadwerkelijke aankondiging niet te lang op zich laten wachten.
Devil May Cry
Fans zijn in dubio of dit nu gaat om een Game Pass aankondiging, een DLC voor DmC5 of een teaser voor een nieuwe DmC. Dat laatste lijkt een beetje vergezocht, maar een uitbreiding voor Devil May Cry 5 lijkt zo gek nog niet! Buiten dat zou een aankondiging dat DmC5 naar de Xbox/PC Game Pass komt ook niet zo heel gek zijn. Alhoewel, de developers kondigden eerder aan dat ze geen intenties hebben om uitbreidingen voor deel vijf uit te gaan brengen, de game is ‘af’.
Er is in ieder geval de hoop dat deze tot nog toe onbekende aankondiging tijdens de pre-Gamescom stream aangekondigd zal worden. Deze stream vind op maandag 19 augustus 2019 plaats. Vanavond komt er van ons uit nog een aankondiging over deze livestream, wij gaan die namelijk live coveren samen met jullie! Daar om 18:00 meer over, check onze site tegen die tijd dus even goed!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation