1 december 2023

Gerucht: Capcom hint naar Devil May Cry aankondiging

Er was een speciale verrassing voor de Devil May Cry fans tijdens het Anime Festival Orlando 2019. Dit festival was van 9 tot 11 augustus in Florida en de verrassing hint mogelijk naar een Gamescom aankondiging.

Aan het einde van Capcom’s Devil May Cry 5 panel kwam de stemacteur van Dante met de vraag of iedereen kon stoppen met filmen, ze wilden de fans namelijk iets laten zien. Dit houdt dus in dat niemand mag of kan zeggen of laten zien wat zich hier af heeft gespeeld. Dat is jammer, maar hopelijk zal de daadwerkelijke aankondiging niet te lang op zich laten wachten.
Devil May Cry
Fans zijn in dubio of dit nu gaat om een Game Pass aankondiging, een DLC voor DmC5 of een teaser voor een nieuwe DmC. Dat laatste lijkt een beetje vergezocht, maar een uitbreiding voor Devil May Cry 5 lijkt zo gek nog niet! Buiten dat zou een aankondiging dat DmC5 naar de Xbox/PC Game Pass komt ook niet zo heel gek zijn. Alhoewel, de developers kondigden eerder aan dat ze geen intenties hebben om uitbreidingen voor deel vijf uit te gaan brengen, de game is ‘af’.
Er is in ieder geval de hoop dat deze tot nog toe onbekende aankondiging tijdens de pre-Gamescom stream aangekondigd zal worden. Deze stream vind op maandag 19 augustus 2019 plaats. Vanavond komt er van ons uit nog een aankondiging over deze livestream, wij gaan die namelijk live coveren samen met jullie! Daar om 18:00 meer over, check onze site tegen die tijd dus even goed!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →