Neem een kijk achter de schermen van MediEvil remake

In een nieuwe developer diary voor de aankomende remake van MediEvil vertelt ontwikkelaar Other Ocean over het ontwikkelproces.

Diverse leden van het ontwikkelteam praten over het project. Zo laat CCO Mike Mika weten dat de focus niet zozeer lag op een één-op-één-overzetting, maar meer op het creëren van een ervaring die herkenbaar is voor spelers die het origineel hebben gespeeld.
MediEvil is een actie-avonturengame waarin spelers het verhaal volgen van Sir Daniel Fortesque waarin hij de invasie van antagonist Zarok probeert tegen te houden. De remake van MediEvil verschijnt op 25 oktober exclusief op PlayStation 4 en ondersteunt 4K.

Laten we vandaag even stil staan bij het psx tijdperk. De tijd waarin je nog alles bestuurde met de D-pad en analog nog ver te zoeken was. In deze generatie bood MediEvil een ervaring als geen ander. Een griezelige Stephen King achtige wereld, strakke maar toch clunky gameplay en een soundtrack die tot op heden zijn weerga niet kent. MediEvil bevat een tijdloze charme.


Kan je niet langer wachten om te beginnen? Helaas Halloween is een tijdje weg maar je kan wel alvast een Pre-order plaatsen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation