5 februari 2023

Ook een Switch release voor Vampyr en Call of Cthulhu.

Ook vandaag zijn er weer 2 mooie games die een Nintendo Switch release krijgen. Het gaat hier om Vampyr en Call of Cthulhu.

Games die een Switch release krijgen, blijven komen. De lijst aan games voor de Nintendo Switch word met de dag groter en beter.

Vampyr

Vampyr, de verhaal gedreven actie-RPG van DONTNOD, bijt zich een weg naar de Nintendo Switch op 29 oktober van dit jaar. Dit is je kans om dit vampierverhaal onderweg te ervaren op de Switch.

Ontwaak in 1918 in Londen als Dr. Jonathan Reid, een pas veranderde vampier. Ondergedompeld in een verborgen wereld van goddeloze wezens en vampierjagers, moet je een remedie vinden voor de dodelijke ziekte die zich door de stad verspreidt. Als arts heb je een eed afgelegd, maar als vampier moet je eten. Gebruik je ontluikende krachten om samenzweringen te ontdekken die in de donkerste hoeken van Londen ronddwalen. De burgers vormen een ingewikkeld sociaal web, waar de gevolgen van elk genomen leven door de stad zullen rimpelen. Hoe ver ga jij in de duisternis?

Call of Cthulhu

Call of Cthulhu brengt kosmische horror naar de Switch met een Switch release op 8 oktober. Houd je gezond verstand vast terwijl je de Release Date Trailer bekijkt, die de fantastische reactie toont die de game ontving bij de lancering van de pers. Deze videogame aanpassing van Chaosium’s pen en papieren RPG combineert Lovecraft’s Cthulhu Mythos en keuze gedreven onderzoeksgameplay om een ​​uniek en angstaanjagend beest te creëren.

Neem de rol aan van Edward Pierce, een privé-detective die betere dagen heeft gekend. Nachtmerries en een moeilijk verleden achtervolgen hem al wanneer vreemde visioenen in zijn gemartelde slaap sijpelen. Eén ding is duidelijk: waarheid en waanzin wachten op jou op het rustige eiland Darkwater.
Lees meer over Vampyr en Call of Cthulhu op onze site en volg ons ook op ons youtube kanaal