Sekiro: Shadows Die Twice nu in de aanbieding

Voor fans die zich nog niet aan, voor velen, één van de beste games van het jaar hebben gewaagd is dit een leuke deal. De game Sekiro: Shadows Die Twice is namelijk nu in de aanbieding op de PlayStation Plus Store. Een game die niet makkelijk is maar wel een echte ervaring is om te spelen, ben jij er klaar voor?

Een game die wij mochten reviewen en een heuse 8,9 kreeg, een echt meesterwerk voor veel spelers. Sekiro is geen spel voor mensen die houden van easy gameplay waar ze rustig door heen zullen rollen. We noemden de game ook echt een potje reflextraining. Een lange dag gewerkt en je bent moe? Misschien moet je het dan houden op iets anders maar als er nog pit in je zit is dit zeker een aanrader. Met een groots combat systeem waar je alle kanten mee op kan gaan, een gigantische wereld om te ontdekken en nooit een saai stukje spel kan deze game je avonden verslinden.
Het spel speelt zich af rondom de jaren 1500 in Japan. In een fictief tijdsperk genaamd Sengoku leeft Wolf. Wolf wordt opgeleid tot een echte Shinobi, een krijger die zijn orders hoger stelt dan zijn eigen leven. Na een mislukte poging om een belangrijke vijand om te brengen verliest Wolf zijn arm. Gelukkig dankzij de redding van een grote vriend krijg je er een veel betere prothese arm voor terug. Een arm vol met leuke ninja achtige wapens die allemaal tot jouw beschikking staan. Zo komt Wolf ook tot de naam Sekiro, ‘The one-armed wolf’.
Sekiro
Met een combat systeem wat je echt onder de knie moet krijgen maakt dat Sekiro een uitdaging is voor zelfs gevorderde gamers. Je moet niet alleen maar rekening houden met bepaalde knoppen-combo’s maar ook met bepaalde standen, of postures. Train je vaardigheden zoals Shinobi waar je je verdiept in stiekeme technieken. Krijg het sluipen onder de knie en beweeg je als een stille schaduw door het spel. Of richt je op je Prostetic, hier leer je toffe technieken met je speciale arm. Tot slot heb je Ashina, wanneer je dit traint ben je meester met je zwaard. Het is geen object, het is een deel van je lichaam!
De game Sekiro: Shadows Die Twice is nu te verkrijgen in de PlayStation Store voor €52,49 in plaats van de originele €69,99. Ben jij klaar om achttien keer te rage quitten, of ben jij een echte doorzetter die de game in één keer uitspeelt?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation