Destiny 2 New Light Guide: alles op een rijtje

1 oktober is het zo ver. De nieuwe uitbreiding van Destiny 2 zal gaal verschijnen, maar ook New Light wordt uitgerold. Dit betekend dat bijna alles van Destiny 2 gratis speelbaar zal zijn. Er zijn een aantal dingen waar gratis spelers rekening mee moeten houden, want niet alles zal voor nop speelbaar zijn.

Ten eerste is het vanzelfsprekend dat de gloednieuwe uitbreiding: Shadowkeep, niet gratis zal worden uitgerold. Deze DLC zal je moeten aanschaffen via Steam, de Playstation Store of Xbox Marketplace. Je zou direct met deze uitbreiding kunnen beginnen want je begint in New Light met een Power Level van 750.
Het is verder gewoon mogelijk om oudere content opnieuw te spelen. Je kan namelijk alle wapens en armour uit jaar 1 verzamelen. Dit zijn items uit de basisgame, Curse of Osiris en Warmind. Daarbij heb je ook toegang tot alle free-roam locaties, maar heb je geen toegang tot de missies die behoren bij de Forsaken uitbreiding. Missies uit jaar 1 kan je wél doorspelen. Ook de subclasses die zijn uitgekomen met Forsaken zijn niet speelbaar voor New Light spelers.
Bad Juju, Thunderlord, Arbalest en Outbreak Perfected zijn de exotics uit jaar 2 die beschikbaar zijn voor New Light spelers. Door de Forsaken uitbreiding alsnog aan te schaffen krijg je toegang tot alle content uit jaar 2. Gambit Prime en the Reckoning zijn wél gratis speelbaar.


Let op! Het aanschaffen van de Shadowkeep uitbreiding geeft je ook geen toegang tot de Forsaken missies of subclasses, maar enkel alle nieuwe content van Shadowkeep. Al het content uit jaar 2 is gebundeld in de Forsaken uitbreiding.
Je kunt dus direct de actie in duiken zonder al te veel te moeten missen. Het enige wat ontbreekt zijn zekere verhaal elementen, maar die kan je achteraf nog altijd even inhalen. Ga jij vanaf 1 oktober aan de slag met Destiny 2 en misschien zelfs de nieuwe uitbreiding?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation