15 april 2024

Stranger Things Seizoen 4 is officieel aangekondigd

Er is op YouTube een kort filmpje verschenen waarin het vierde seizoen van Stranger Things aangekondigd wordt. In de video wordt nog niets bekend gemaakt over het nieuwe seizoen en wanneer het uit zal komen. We krijgen alleen in beeld de volgende zin te zien: “We’re not in Hawkins anymore.”

Stranger Things heeft vandaag aankondigd dat het vierde seizoen eraan zit te komen. Dit hebben zij gedaan door middel van een kort filmpje op YouTube. In het filmpje komt Stranger Things 4 in beeld te staan, maar wordt voor de rest nog weinig verteld. Er wordt bijvoorbeeld geen releasedatum of releasemoment genoemd en over de inhoud laten de makers ook nog weinig los. De enige informatie die we krijgen (naast dat het vierde seizoen eraan komt) is de zin: “We’re not in Hawkins anymore.” Hawkins is natuurlijk de stad waar de serie zich tot nu toe heeft afgespeeld. Eleven is aan het einde van het derde seizoen verhuist uit Hawkins en het verhaal zal zich waarschijnlijk daarom meer buiten de stad gaan afspelen.

Seizoen 3

Het derde seizoen van Stranger Things is goed ontvangen door critici. Er lijkt grotendeels een consensus te zijn dat het een serie is, die erg fijn en makkelijk wegkijkt, maar tegelijkertijd ook heftige momenten bevat. Het seizoen is volgens Netflix door meer dan 40 miljoen mensen bekeken. Het vierde seizoen gaat verder waar seizoen 3 geëindigd is en lijkt een andere kant op te gaan door zich buiten Hawkins te gaan afspelen. Het wordt afwachten of deze verandering in omgeving goed gaat uitpakken voor de serie. Het wordt in ieder geval spannend of de kinderen de strijd met de Mind Flayer kunnen gaan winnen.
Voor meer informatie over Stranger Things en toekomstige informatie over het vierde seizoen kun je terecht op de Netflix-pagina van de serie.