2 maart 2024

The Witcher kan zomaar 7 seizoenen doorgaan

The Witcher wordt één van de grootste Netflix Original shows van dit jaar, vooral voor gamers en lezers. Maar, door een statement van de showrunner lijkt het erop dat de show nog wel wat seizoenen voor ons in petto heeft.

The Witcher verschijnt op 20 december 2019 op Netflix.

Lauren S. Hissrich heeft in een gesprek met SFX Magazine laten weten dat zij voor zeven seizoenen aan materiaal op papier heeft staan voor The Witcher. Dit betekent uiteraard niet dat er ook zeven seizoenen komen, gezien Netflix pas groen licht heeft gegeven voor 1 seizoen. Het succes van de show moet maar laten blijken hoe lang de showrunner haar serie mag laten doorlopen. Veel series halen hun tweede seizoen met moeite of worden na 4-5 seizoenen ge-annuleert. Zeven seizoenen is dus best een riskant iets om te willen.
Wat dan wel weer een fijn aspect hieraan is, is dat Hissrich niet zomaar zoveel seizoenen uit wilt stippelen. In haar gesprek met SFX Magazine zegt ze het volgende (Via GamesRadar):

“We don’t have a second season yet–God willing we will–but right now it’s just about, ‘How do you set up stories that really capture audiences for years at a time?”’. “The worst thing we could do is put all of our energies just into season one, and not be thinking about where these characters can grow to.”

Nieuwe trailer

Mocht je hem nog niet gezien hebben, er is een aantal dagen geleden een nieuwe trailer voor The Witcher verschenen. Hier zien wij onder andere Geralt in een badkuip. Maar vooral, Henry Cavill als Geralt in actie. Veel fans waren aardig onder de indruk van hoe deze acteur de stem van Geralt onder de knie heeft gekregen. Waar mensen eerst sceptisch waren, lijkt er nu veel meer hype opbouw te komen. Laten we hopen dat de showrunner haar donkere kant goed laat zien in het in elkaar gooien van deze show!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →