27 februari 2024

Blacksad krijgt een launch trailer

Microids, Pendulo Studios en YS Interactive onthullen vandaag de Blacksad: Under the Skin launch trailer. De game is gebaseerd op de strips van Juan Diaz Canales en Juanjo Guarnido.

Blacksad: Under the Skin is vandaag in Europa verkrijgbaar als Limited Edition voor PS4, Xbox One en PC. Ook is vandaag de Collector’s Edition verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One.
De game is vanaf 28 november beschikbaar voor de Nintendo Switch in Europa als een retail Limited en Collector’s Edition en een digitale versie in de Nintendo Eshop.
Blacksad: Under the Skin zal op 10 december in de Verenigde Staten worden uitgebracht op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Het verhaal :

Het zijn de jaren 50 inNew York City: Joe Dunn, de eigenaar van een boksclub, wordt dood aangetroffen. Ondertussen is rijzende ster Bobby Yale, die naar de ring gaat voor het belangrijkste gevecht van zijn carrière, op mysterieuze wijze verdwenen. Sonia Dunn, de dochter van Joe Dunn, neemt de sportschool over en moet omgaan met zijn financiële problemen. Ze huurt privé detective John Blacksad in om de verdwijning van Yale te onderzoeken. De langverwachte bokswedstrijd van het jaar komt dichterbij en de financiën van de club zouden een no show van Bobby Yale niet overleven. Tijdens zijn onderzoek zal John Blacksad merken dat hij met haaien zwemt in een universum waar corruptie overal is.
Lees ook mijn Gamescom hands-on van Blacksad: Under The Skin en volg ons op ons ons youtube kanaal.