4 oktober 2023

One Piece Pirate Warriors 4 krijgt release datum

Bandai Namco heeft aangekondigd dat One Piece Pirate Warriors op 27 maart 2020 verschijnt. Ook deelde de uitgever de resoluties per platform.

One Piece Pirate Warriors 4 behandelt belangrijke momenten uit de anime, waaronder de Whole Cake Island Arc. Onderstaande trailer onthult echter ook een origineel verhaal in The Land of Wano, dat zich afspeelt in Wano Country uit de anime.

Verder bevat de game meer dan 40 speelbare personages en de gebruikelijke musou-gameplay. Vergelijkbaar met de Dynasty Warriors-games slaan spelers zich daarbij een weg door grote groepen vijanden in gestroomlijnde levels.
Bandai Namco maakte ook bekend in wat voor resoluties de game draait op elk platform. Op de PS4 en PS4 Pro draait de game respectievelijk in 1080p en 2160p en op Xbox One en One X 900p en 2160p. De Switch-versie draait in tv-modus in 900p en in handheldmodus in 540p. De pc-versie ondersteunt resoluties tot 2160p Over de framerate is helaas nog niets bekend.