Game releases voor de laatste maand van het jaar

Aan het einde van deze week gaan we de laatste maand van het jaar in. De maand december waarin we onszelf vol eten, kinderfeesten vieren en we een hoop dagen vrij hebben. Naast het jaarlijkse bezoek aan je familie, kunnen jullie vast nog wel tijd vinden om wat games te spelen. We hebben met november een heerlijke maand gehad qua game releases. December is echter wat meer aan de karige kant, maar desondanks zien we toch een aantal leuke games uit komen voor dat we het nieuwe jaar in gaan.

Blair Witch e3 trailer
We beginnen de maand twee dagen voor dat de goedheilig man langs komt met zijn knechten. Blair Witch komt op drie december naar de PlayStation 4. Op dezelfde dag zien we ook Halo: Reach voor de PC en de vijfde episode van Life is Strange 2. Dit zijn enkel van de game releases die op de derde dag van december komen. Op de dag dat je misschien mee wordt genomen naar Spanje, kun je een game als Alien: Isolation voor de Nintendo Switch in je schoen krijgen. Of je kan Darksiders Genesis streamen naar je Google Stadia of gewoon spelen op je PC. Na deze games is het tijd voor de Sint om zijn spullen te pakken om weer een jaartje vakantie te vieren.
DBH-Connor
In de weken voor dat de vrolijke Kerstman langs komt, zien we nog een paar interessante game releases. Draqon Quest Builders 2 komt naar de PC op 10 december. Twee dagen later kunnen de PC gamers eindelijk aan de slag met de geweldige game Detroit: Become Human. De game kreeg van ons een 10 en als je hier klikt kan je lezen waarom. Na de Kerstman wanneer we allemaal liggen uit te buiken, kunnen we onze hersenen trainen met Brain Age: Nintendo Switch Training. Kortom een paar leuke releases maar het is allemaal niet zo spectaculair als de maand november.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation