25 mei 2024

Special: Bethesda houdt een Charity Event voor vier voeters!

Stichting Vier Voeters is één van de grootste dierenwelzijnsorganistaties in heel Europa. De stichting zet zich in voor alle dieren waar wij mensen mee te maken hebben. Van de zwerfdieren tot aan de huisdieren, maar ook wilde dieren. Ieder dier verdient een stem, en deze stichting is dat voor hen. Van het handelen in het vlees van honden en katten tot aan het helpen van de dieren de misbruikt worden voor traditionele medicijnen, kortom is stichting Vier Voeters is een geweldige organisatie. De stichting kan altijd geld gebruiken, donaties. En laat Bethesda daar nou eens bij helpen!

Bethesda
Namelijk op 10 december 2019 houdt Bethesda een Charity Event voor deze mooie stichting. Tien uur lang zullen verschillende Nederlandse streamers zich inzetten voor alle dieren die het nodig hebben. Tien uur lang kan jij kijken naar Elder Scrolls Online en kan jij helpen door een bedrag te doneren. Alle inkomsten zullen compleet naar de stichting gaan! De donaties die worden gedaan worden ook verdubbeld door Bethesda zodat we een geweldig bedrag op kunnen halen. Met de campagne ‘Slay Dragons, Save Cats’ heeft Bethesda al ontzettend veel geld weten te verzamelen. Waarom al die katten? Omdat dieren, en zeker katten, altijd belangrijk zijn geweest voor Bethesda en zeker Elder Scrolls Online. Het laatste hoofdstuk van ESO gaat natuurlijk ook over het land van de Khajiits, Elsweyr. En wat is nou de beste plek om zo’n event te houden? Een kattencafé natuurlijk!
Bethesda
Kattencafé ‘Kopjes’ stelt haar deuren open voor de influencers, streamers en harde werkers van en voor Bethesda. Hoe geweldig is het om ESO te spelen, wat gaat over de mooie Khajiits, op een plek wat geheel geweid is aan katten! Voor publiek is het café die dag gesloten, dus wil je genieten van al het tofs, kijk dan op de stream op Twitch: www.twitch.tv/Bethesda_NL. Kom hangen op de stream, have fun en doneer voor Stichting Vier Voeters! Het live event duurt van 12:00 tot 22:00. Wij zullen zeken aanwezig zijn en gaan ons best doen om met alle katten te knuffelen!
Help jij mee en zien we je voorbij komen op de stream?
Team intheGame.
Bethesda

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →