21 mei 2024

Winterfest 2019 is begonnen in Fortnite

Iedereen viert de kerst en zo ook Fortnite. Fortnite Winterfest 2019 is begonnen.

Bezoek de lobby in de game om een gloednieuw tabblad met een sneeuwvlokje te zien. Door erop te klikken, wordt je naar de Winterfest Lodge gebracht.
Je kunt elke dag gedurende 14 dagen een nieuw cadeau in de Lodge uitpakken. Binnenin zitten twee Outfits, twee Zweefvliegtuigen, twee Pikhouwelen, twee Wraps, één Emote en meer. Deze zijn allemaal exclusief voor het Winterfest van dit jaar. En wees gerust. Mocht je een dag missen dan kun je deze voor 7 januari nog claimen.

Controleer je kerstsok voor Winterfest challenges

Vergeet de kerstsok vullers niet! Hangend bij de open haard van de Winterfest Lodge is een kerstsok vol met meer beloningen om te ontgrendelen. Controleer elke dag je kerstsok om een nieuwe uitdaging te krijgen die je kunt voltooien voor beloningen en XP. En net als bij de cadeaus, maak je geen zorgen als je een dag mist. Bezoek de kerstsok vóór 7 januari en pak alle goodies die op je wachten.

Unvaulted wapens en terugkerende LTMS

Als je je nostalgisch voelt tijdens deze feestdagen, hoef je niet te gaan zitten om herinneringen op te halen. Er komen veel vaulted wapens terug tijdens Winterfest Ook wordt je elke dag van 18 december tot 2 januari begroet met enkele van je favoriete LTM’s, waaronder Wick’s Bounty, Arsenal en meer. Bovendien loopt Zone Wars de hele vakantie door.
Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons ook op ons Youtube kanaal