Rainbow Six Siege Nighthaven Team trailer

Er is een nieuwe anime-achtige trailer verschenen van Rainbow Six Siege.

In de korte video wordt het nieuwe Nighthaven geïntroduceerd.
Eerder dit jaar gaf Ubisoft aan dat ze meer verhaal willen toevoegen aan de tactische shooter. Het lijkt erop dat dit traject nu al van start is gegaan, Ubisoft heeft namelijk een verhalende trailer naar buiten gebracht van het Nighthaven-team.
The Nighthaven is een huurlingenleger dat is gevestigd in India en de nieuwste Operators Wamai en Kali maken onderdeel uit van deze groep. Het team moest een kaping van een supertanker voorkomen en wist hierin te slagen. Als gevolg werden de huurlingen uitgenodigd voor het Rainbow Six Siege-team. Achteraf blijkt echter dat de huurlingen enkel zijn uitgenodigd om te voorkomen dat ze zich bij de vijand aansluiten.
De korte video dient niet alleen als introductie van de twee nieuwe Operators, maar promoot ook de nieuwste cosmetische items. Het gaat hier om achttien items die tot 6 januari beschikbaar zijn. De Nighthaven-pakketten zijn te koop voor 300 R6 Credits of 12500 Renown.

Onlangs werd het vierde seizoen van de tactische shooter ingeluid, genaamd Operation Shifting Tides. Het seizoen voegt twee nieuwe personages en een vernieuwde map aan de game toe
Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox one.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation