Dragon Ball Z: Kakarot launch trailer is hier

Dragon Ball Z: Kakarot krijgt nog één laatste trailer, de welbekende launch trailer. De game zal alle events vanaf de Saiyan Saga tot en met de Buu Saga volledig doorspitten. Bekijk de trailer niet als je sensitief bent voor spoilers!

Morgen is het dan zover, dan komt Dragon Ball Z: Kakarot officieel op de markt. De opening cinematic die eerder getoond werd is een hommage aan de originele opening van de anime zelf. De launch trailer focust zich op beiden het verslaan van Kid Buu, zowel als Vegeta’s iconische monoloog over Kakarot, oftewel Goku. De originele anime eindigt bij het verslaan van Kid Buu en gaat daarna verder onder de naam Dragon Ball GT. Of de game stopt bij de originele anime is nog maar de vraag, gezien Dragon Ball Super inmiddels ook een ding is met meer afleveringen dan je op 10 handen kan tellen.

Bandai Namco heeft ook nog een grote patch klaarstaan voor ‘Day One‘. Wil jij de pre-order bonussen voor Dragon Ball: Kakarot nog hebben? Dan kan je hem alleen vandaag nog bestellen, anders loop je de bonussen mis. De game werd door critics goed ontvangen tijdens media-evenementen De officiële cijfers zullen morgen overal op het internet te lezen en zien zijn, wij zijn benieuwd, en jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation