DualSense op weg naar populairste gaming foto op Instragram

Het vorige record staat op 5 miljoen likes in 24 uur. Dat record wordt gehouden door het logo van de Playstation 5. De afbeelding van Sony’s nieuwste controller, de DualSense lijkt dat record te gaan verbreken. Op moment van schrijven telt het bericht 4.1 miljoen likes.

Uit het niets onthulde Sony via social media gisterenavond rond 22:00 het uiterlijk van de Playstation 5 controller. Het design wijkt sterk af van zijn voorgangers. De controller heeft ook een ander soort naam gekregen. Voorheen ging DualShock 4 generaties mee. DualSense voegt naast een nieuw design ook een aantal nieuwe functies toe. Je leest hier iets meer er over, maar enkele belangrijke zijn:

  • Ingebouwde microfoon
  • ‘Create-knop’ als vervanging van de Share-knop
  • Haptic feedback

Twee Instagram records dus voor Sony. Hier beneden vind je de foto waar het op gaat

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A first look at DualSense, PlayStation 5’s new wireless controller. More details and images at PlayStation.Blog.

Een bericht gedeeld door PlayStation (@playstation) op


De controller is nu ook de meest gelikete gaming tweet op Twitter.


Het vorige record werd gehouden door Fortnite’s Black Hole event met ongeveer 235.000 likes. Op de derde plaats staat ook een Playstation tweet. Deze tweet gaat over de aankondiging van de lancering van de Playstation 5, met ongeveer 213.000 likes.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation