Background

Bekijk hier de eerste Zandvoort F1 2020 beelden

f1 2020 zandvoort max verstappen

Raceseizoen of niet. F1 2020 verschijnt dit jaar zonder pardon. In tegenstelling tot de realiteit, wordt er in de game gewoon vol op geracet. Codemasters heeft onlangs de eerste beelden vrijgeven van het Nederlandse Circuit: Zandvoort.

Oorspronkelijk zouden fans dit weekend voor het eerst sinds 1985 het Circuit of eigenlijk meer, de coureurs, in actie zien op Zandvoort. Helaas gooit het coronavirus roet in het eten en moeten we het voor dit weekend doen met de beelden van een ritje door het virtuele Zandvoort Circuit van de F1 2020 videogame.

Vanaf 10 juli mogen fans zelf aan de slag met Max Verstappen in zijn Red Bull bolide op het thuiscircuit van de Nederlandse coureur.

Het unieke Circuit van Zandvoort is voor de terugkeer in de Formule 1 niet onveranderd gebleven. Er is een nieuw paddock, er zijn nieuwe uitloopstroken toegevoegd en verschillende secties op de baan zijn verbeterd om spannende racemomenten te creëren. Een heel uniek kenmerk van Zandvoort is de komvormige bocht aan het eind van de ronde. Deze steile bocht met een verhoging van 18 graden zorgt er voor dat coureurs een inhaalactie in kunnen zetten. Dit gebeurt dan vlak voor het oog van de fans op de tribune.

F1 2020 cover

Op de Nederlandse cover van de game schittert niemand minder dan onze Nederlandse race-held, samen met Charles Leclerq. Op de Deluxe Edition van de game zien we Michael Schumacher. Spelers die voor de Deluxe Edition kiezen krijgen drie dagen eerder toegang tot de game en ontvangen exclusieve content.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation