Background

Dit is de Apex Legends Fortune’s Favor trailer

Fortune's Favor Loba

Apex Legends blijft constant bewijzen waarom uitgerekend zij een van de leidende plekken hebben in het Battle Royale genre. Zo krijgt de game nu weer een vijfde seizoen. In dit seizoen gebeurt alweer een boel. Zo kunnen we de nieuwe champion zien in de eerste twee blikken hier beneden.

In seizoen 4 werd World’s Edge, de tweede map voor de game, drastisch aangetast door Hammond Robotics. Ook werd een nieuwe champion, genaamd Revenant, geïntroduceerd. Revenant heeft een hechte link aan de nieuwe champion Loba. Revenant heeft namelijk de ouders van Loba vermoord. Loba is nu, jaren later, teruggekeerd om wraak te nemen. Seizoen 5 zal tevens ook Fortune’s Favor gaan heten.

Een van de meest interessante toevoegingen is Season Quests. Er is nog weinig bekend over wat dit in zal gaan houden. Natuurlijk is er ook weer de Battle Pass, waarmee je meer dan 100 items vrij kan spelen. Het vierde ranked seizoen zal ook van start gaan. Het lijkt er dit maal op, dat de oude map weer een re-work krijgt, in plaats van World’s Edge. Bekijk de seizoen 5 trailer hier beneden.

Loba lijkt in de trailer de mogelijkheid te hebben om te teleporteren. Ook lijkt het erop dat zij wapens kan teleporteren en een grote staff kan gebruiken voor close quarter aanvallen. Wat haar precieze skills zullen zijn moeten we nog maar zien!

Kijken jullie uit naar Fortune’s Favor vanaf 12 mei? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation