Background

League Of Legends: Volibear Livestream Event

All-Star

League Of Legends organiseert een speciaal Livestream Event voor de Volibear Rework. Vannacht zullen zij op hun YouTube kanaal een stream hosten waar meer informatie bekendgemaakt wordt. Dit is aangekondigd op hun Twitter account.

Het is een rework waar we al een aardig lange tijd op wachten. De Volibear Rework in League of Legends. De afgelopen weken worden we steeds meer geteased over het design en de skills. Om ons nog meer informatie te geven organiseert Riot vannacht een Livestream Event. Dit hebben zij aangekondigd op hun Twitter account. Het event zal plaatsvinden om 8 PM PT op hun YouTube-kanaal. Dit betekent dat het bij ons ergens diep in de nacht zal zijn. Wij zullen er waarschijnlijk dus morgen pas naar kunnen kijken. We hebben gelukkig eerder al wat informatie gekregen over de Rework. In de video hieronder wordt er kort over gesproken:

Volibear

De Volibear Rework is een van de reworks, die wij als spelers vorig jaar in mei gekozen hebben. We konden kiezen uit 5 champions en Fiddlesticks en Volibear waren de winnaars. De Fiddlesticks Rework is kortgeleden uitgebracht en is naar mijn idee een groot succes. Het is dus te hopen dat ze eenzelfde resultaat gaan bereiken met Volibear. Op dit moment is de champion namelijk vooral gebruikt als een flash-q engage champion. Zonder de beschikbaarheid van flash voelt het vaak alsof de champion weinig in te brengen heeft. De Rework zal dit hoogstwaarschijnlijk aankaarten door meerdere skills te veranderen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation