Background

Ninjala bijna een maand uitgesteld

Ninjala Switch Free

De nieuwe Switch-exclusive free-to-play fighting game genaamd Ninjala, is zo goed als een maand uitgesteld. Dit nieuws werd aangekondigd via de Japanse Twitter van Ninjala.

Ninjala zou origineel op 27 mei verschijnen, maar is door meerdere redenen uitgestled tot 25 juni 2020. Dit is gelukkig geen heftige setback, maar wel vier weekjes die de developers misschien nog goed kunnen gebruiken om de game beter te maken. De exacte issue is niet vastgesteld, echter zouden er meerdere redenen aan vast kunnen hangen. Eén van deze redenen kan uiteraard het Coronavirus zijn. Maar, dit is waarschijnlijk maar bijzaak. Ninjala had recentelijk een open beta, die niet bepaald soepel verliep. Dit had niks met de gameplay te maken, maar wel met server loading issues. De game zelf liep voor mensen prima, alleen waren er te veel server issues. De gameplay voor Ninjala werd echter gewaardeerd door potentiële spelers. De game werd vergeleken met Splatoon en Naruto. Voor een gratis game ziet alles er tot nog toe goed uit, laten we hopen dat het eindresultaat er met de korte vertraging alleen nog maar beter op gaat worden!

Heb jij Ninjala al kunnen spelen middels de open beta fase? Laat ons weten wat jij tot dusver van de game vind in de reacties op Facebook of hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation