Background

Nieuwe Rainbow Six Siege operators krijgen eerste teaser

Operation Steel Wave

Het is binnenkort weer tijd voor een nieuwe Rainbow Six Siege seizoen! Maar voordat de echte onthulling plaats gaat vinden, wilt Ubisoft even stil staan bij de nieuwe operators.

Zoals gebruikelijk doet Ubisoft dit met een cinematische teaser. Ditmaal ontmoeten we Ace als nieuwe aanvaller en Melusi als nieuwe verdedigster voor Rainbow Six Siege: Operation Steel Wave. Verder weten we natuurlijk nog vrij weinig over beiden operators, behalve dat ze onderdeel uit zullen maken van Operation Steel Wave. Maar, Ubi’s got you covered! Want, op 18 mei kan jij vanaf 18:00 op Twitch.tv/Rainbow6 meekijken met de live onthulling voor Steel Wave.

Wij hebben Rainbow Six Siege: Operation Steel Wave mogen spelen en zullen binnenkort wederkeren met alle informatie die jij nodig hebt! Kan jij niet wachten om kennis te maken met Ace en Melusi? Wees er dan bij op 18 mei om 18:00 voor de live onthulling! Het vorige seizoen hebben wij al gecovered, hiero! In dat seizoen zat de eerste Nederlandse Operator, hoe cool?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation