Background

‘Call of Duty 2020 krijgt ondertitel Black Ops Cold War’

Black Ops Cold War

Call of Duty 2020 is weer in handen van Treyarch. De bekende Activision studio die werkt aan de Black Ops serie voor de Call of Duty franchise. Call of Duty voor dit jaar zou een terugkeer zijn naar de roots van de sub-serie.

Cold War suggereert een terugkeer naar de koude oorlog, een zelfde soort setting als de eerste Black Ops game. Dat staat in lijn met voorgaande geruchten over een soft reboot van de Black Ops sub-serie. Een bekende lekker onthulde de subtitel in een Tweet waarin hij de boxart van de originele game plaatst met de ondertitel ‘Cold War’.

Eurogamer bevestigde de naam van de game niet lang nadat de Tweet verscheen.

Het zou de meest voor de hand liggende timing zijn voor een soft reboot van de Black Ops serie. Hier mee volgt Treyarch dezelfde route als Infinity Ward met de Modern/future Warfare reeks. Modern Warfare uit 2019 is de meest succesvolle Call of Duty game tot nu toe. Het lijkt er op dat de nieuwe Call of Duty ook wordt geteased in Warzone. In de map zijn oude nucleaire bunkers verscholen die langzaam open gaan om meer informatie te onthullen. Als we de trend van Call of Duty onthullingen opvolgen is deze tijd van het jaar een prima aansluiting op voorgaande Call of Duty onthullingen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation