Background

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Remaster bevestigd

Kingdoms of Amalur

Het ziet er naar uit dat THQ Nordic nog steeds doorgaat met de huidige trend om oudere series nieuw leven in te blazen.

In de Microsoft Store is namelijk een listing opgedoken voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, het zou gaan om een Xbox One remaster van de actie rpg. Het spel kreeg zijn bekendheid omdat de wereld gecreëerd was door autheur R.A Salvatore, muziek ontwikkeld was door voormalig Rare componist Grant Kirkhope en de artwork gemaakt was door Spawn creator Todd McFarlane. De remaster zou volgens het bericht uitkomen op 18 augustus 2020.

Momenteel zijn er nog maar weinig details vrijgegeven van wat de Remaster precies inhoudt. Het ziet er naar uit dat het gaat om een definitve edition met updated graphics, de product pagina duidt namelijk naar grafische veranderingen. De twee DLC’s The Legend of Dead Kel en de Teeth of Naros(die nieuwe gebieden, vijanden en opties toevoegen) zijn standaard inbegrepen. Het is nog niet bekend of de extra uitrusting sets van wapens en armor ook inbegrepen zijn, maar het is wel aannemelijk om daarvan uit te gaan.

Studio Kaiko, een ontwikkelaar die projecten zoals Darksiders Warmastered Edition, Darksiders II Deathinitive Edition en Legend of Kay Anniversary Edition, zal ook verantwoordelijk zijn voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

THQ Nordic heeft de game ondertussen al bevestigd.

Kingdoms of Amalur: Reckoning kwam uit in 2012 op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De terugkeer van de serie komt niet als een verrassing. Hoewel de originele ontwikkelaar failliet is gegaan, was KoAR een groot succes. Later is de IP opgepakt door THQ Nordic.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation